Alla inlägg den 30 juni 2012

Av lollolojsan - 30 juni 2012 20:38

Hejhej!
Kom hem från Kristinehamn igår. Vi har haft det jättebra och superkul! Det var en underbar vecka verkligen. Kom dit med Molly i måndags och var framme hos Sofia där hon mötte oss på stationen vid 6tiden på kvällen tror jag. Vi åkte till Maxi och handlade godis och läsk. Sen åkte vi hem till henne. Hennes pappa och hennes bror höll på att fixa så att vi skulle kunna ha värme och el i husvagnen när vi skulle sova. Vi hann inte göra så mycket första dagen eftersom vi kom på kvällen, men vi käkade och var nere vid vattnet lite. Hon bor jättenära en sjö så vi var där nere en del. Det var inte varmt i vattnet men det var fint att vara där. Sen skulle vi sova så då valde vi nårra filmer inne i huset som vi skulle titta på och så tog vi fram läsken och godiset och la oss och myste i husvagnen. Sen somnade vi vid två på natten.
Nästa dag så fick jag köra Saab för då skulle vi in till stan så skulle Sofia visa oss lite av Kristinehamn. Det var ganska fint väder till en början, men sen när vi hade varit och käkat på Kinarestaurangen så började det regna. Så vi bestämde oss för att köra vidare. När vi skulle in på maxi så sprang vi i pölar med vatten, det var helt sjukt vad det regnade! Vi köpte iallafall 3 liter jordgubbar, och blockchoklad som vi skulle smälta. Det var sååååå gott.
Sen var vi nere vid vattnet igen. Vi duschade, såg början av Allsång på Skansen på TV sen tog vi på bikini och gick ner till vattnet för att bada. Men det var så himla kallt så det tog ett tag innan någon gick i. Vi bestämde att antingen så skulle vi springa in eller springa i vattnet för myggorna var som galna i oss. Hade vi öppnat munnen hade vi svalt ett dussin. Så vi sprang i. Det var aaaskallt! Så vi skrek som stuckna grisar, men vi doppade oss i alla fall, sen sprang vi upp igen haha. Sprang runt lite på gräsmattan och försökte stå på händer, gick väl sådär haha. Sen vart det ut i husvagnen igen. Det var så mysigt att vara där. Men med alla skräckfilmer vi såg skrämde vi upp oss själva hela tiden hahaha.
Nästa dag så åkte vi in till Picasso-skulpturen vid en hamn där vi köpte glass. Ingen aning om vad skulpturen skulle föreställa men ändå. Sen gick vi i affärer i Kristinehamn. Och sen tror jag att vi lurade oss själva lite för vi trodde att vi var hungriga så vi beställde mat inne i stan men ingen orkade äta ens halva. Åt så jag mådde illa som fan, haha. Jag och Sofia köpte likadana jeans och hon köpte också en tröja till. Vi hade tänkt gå på bio på kvällen men vi hade redan hyrt två filmer som vi skulle se och vi orkade inte vänta flera timmar i stan på att filmen skulle börja så vi åkte hem istället. Det var ganska fint väder den dagen så vi satt ute när vi kom hem till Sofia igen. Hennes bror tog ett foto på oss när vi satt på trappan utanför huset. Älskar den bilden.
Löjlade oss ute i husvagnen sen och hade jättekul. Skrattade tills vi grät typ.
Sen var det plötsligt torsdag och dagen innan vi skulle åka hem. Tiden hade bara runnit iväg. Vi satt ute lite på morronen med hundarna. Söta Kryddan och Tilda. Sen lagade vi pannkakor som vi åt ute. Åkte in till stan med Volvon denna gången som gick lite bättre att köra hihi. Men det fanns inte så mycket att göra där den dagen tyckte vi så vi bestämde oss för att köra till maxi istället och köpa saker som vi hade tänkt ut till kvällen. Vi skulle grilla revben, köpa fler jordgubbar och choklad och marschmallows. Sen när vi kom hem igen så gick vi ner till vattnet. Det var jättefint väder och vi tog jättemånga bilder. Dom här dagarna ville vi minnas. Sen filmade vi lite också. Tilda kom nerspringande och badade lite hon också. Sen började vi bli hungriga. Så då började vi dela upp revbenen och sen bar vi ner allting till sjön där vi skulle grilla för oss själva. Sofia var grill-mästaren. Revbenen med potatissallad och bearnaisesås var så himla gott. Vet inte hur många vi åt men det blev en del över. Sen visade jag Sofia hur man grillar marschmallows för hon tog en hela i lågan hahaha. Den blev inte så god. Men sen blev dom bra när jag visade att man höll den ovanför glöden. Sen gick vi in i husvagnen med två nya filmer som vi tittade på när vi åt jordgubbar med smält choklad. Bland det godaste som finns! Det var lite halvt sorgligt för man visste att vi skulle åka nästa morron... Sofia vaknade tidigt nästa dag och jag drog mej så länge som jag kunde. Var så himla trött. Somnade sent och vaknade tidigt. Vårt tåg skulle gå redan 10.51 så vi satte oss ganska snart i bilen och så fick vi skjuts av Sofias bror till stationen. När vi var där så såg vi att tåget var försenat ca 45 minuter så vi satte oss i bilen igen och åkte runt i Kristinehamn. Vi åkte till Netto och träffade hennes föräldrar som var och handlade. Sen åkte vi till en bilmack där hennes bror bjöd oss på glass. Sen satt vi i bilen ett tag innan vi gick ut och sa hejdå till varandra...   

Ovido - Quiz & Flashcards