Alla inlägg den 10 juni 2012

Av lollolojsan - 10 juni 2012 22:23

Hej! Vaknade idag vid tio och gick upp och gjorde vid mej och åkte in till stan runt elva. Mötte Agnes, Lovisa och Marina och nårra andra. Gick och köpte mat på MC direkt och sen ställde vi oss framför scenen i Kungsan. Det visade sej ganska snabbt att jag valt fel skor med tanke på att vi skulle stå där i nårra timmar. Så stod i strumporna. Det går ju bra det med, haha.

Klockan 16:00 drog det äntligen igång. Då hade också Angelica kommit   

Agnes, Alvaro, Sons of Midnight, Dead by April, Danny, Loreen, Moa Lignell. Allt möjligt. Också körde roliga Ola Lustig sin egen EM låt. Det var jättekul iallafall. Rösten blev ganska förstörd där på slutet när Danny och Loreen kom. Gav allt jag hade   Men vid halv 7 var det slut och vi gick bort till staketet.

Där träffade vi Bella och så hittade vi även Anton som vi tog kort med och kramades med. Sen bestämde vi oss för att gå därifrån eftersom det var jättemycket folk och om Danny ens var kvar där inne skulle han inte ge tid till att träffa alla dessa. Så jag Bella och Olivia gick till MC igen och Agnes och Marina åkte hem. Där inne träffade vi Maikel som kände Bella så vi satte oss ner med honom som var där med Mikael, Filip och nårra andra jag lärde känna sen som också kom från samma Idolsäsong. Mycket trevligt.

Det är märkligt att världen är så liten, för vid detta lilla bordet vi satt vid på MC satt en som jag gått i parallellklass med och en som var bästavän med en som gick i min klass då. Tog tåget hem sen och hade följe med Petra. Kom hem vid 9 och har precis ätit och sådär. Känner mej helt död i hela kroppen. 

Tack alla för en underbar dag!     


Ovido - Quiz & Flashcards