Alla inlägg under september 2011

Av lollolojsan - 7 september 2011 10:07

Hej!


Sitter hemma och har haft en lektion i skolan innan jag åkte hem igen, och nu har jag håltimme till klockan 12, sen en lektion till. Drygt.

Speciellt drygt är det också när det är så tråkigt väder som det är... Sommarvärmen verkar vara borta    Det börjar bli kallare och snart åker väl halsduken och vantarna fram. Och vi säjer alla tack och hej till sommaren 2011.

Lite sad face när man tänker på det, för denna sommaren var underbar! Mycket nya ändringar för min del. Har flyttat 60 mil ifrån allt och alla, och jag saknar mina kompisar väldigt mycket. Men jag trivs också jättebra här uppe i Stockholm, och jag kommer hälsa på dom jag vill så mycket som jag kan. Och förhoppningsvis håller dom vad dom sagt och kommer och hälsar på mej också   


Årstider ändras, och så gör också städerna. Människor kommer in i vårt liv, medans andra går.

Ibland måste man ändra kurs i livet, annars händer det kanske aldrig nånting nytt. Man kanske aldrig blir kär, träffar nya vänner, lär sej något nytt.

Lite taget från Sex and the City, men dom har mycket tänkvärt att lära sej av, enligt mej!   

Av lollolojsan - 6 september 2011 22:40

Har suttit och fixat lite med bloggen, ändrat utseende och grejer. Det visade sej vara ganska svårt att få färger att passa bra ihop, men nu tror jag att jag är ganska nöjd   


Har kollat på idol ikväll, annars inte mycket annat vettigt. Mitt batteri på datorn är helskumt! Det går neråt hela tiden, men tiden som är kvar innan den dör varierar hela tiden upp och ner mellan 1-3 timmar    Datorn kanske med behöver sova..


Har för övrigt fått upp lite av mina flyttsaker, kläder och filmer bland annat. I helgen kommer TV, XBOXen, CDspelaren och gitarren! Wiiie, vad jag saknar grejerna   Så snart kommer mitt nya rum vara naaaaajs!


Puss och godnatt   

Av lollolojsan - 6 september 2011 19:36

Tjingeling!   


Sitter med min nya dator som ja fått från skolan, och har äntligen fått internet att funka för ett litet tag. Med hjälp av mammas USB... hihi.


Tänkte att det kunde va lite kul att skaffa blogg nu då, skriva av sej lite om vad som händer om dagarna om det är nån som är intresserad av att veta!   


Fett tråkigt att första steget med EMD är inställt på lördag... Men nu blir det iallafall gå på Jedward och Ulrik Munther den 17e istället. Sen blir de Danny igen den 24   Och träffa massa fina tjejer!


Nu blir det skolan hela veckan, iallafall det som är kvar av veckan! Sen på fredag ska jag och Agnes fixa med lite hemlisar   


Puss!    

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards