Alla inlägg den 23 april 2012

Av lollolojsan - 23 april 2012 20:33

Det går bra nu! Har varit och hämtat mitt pass idag som var färdigt. Man blev ju som man blev på fotot, men det brukar ju inte bli det bästa på såna grejer  Då ringde också en tjej som hörde av sej om jag ville ta jobbet som ledsagare, vilket jag absolut vill! Är i nöd av pengar nu haha. Så ska träffa henne på onsdag, så hoppas på att jag kommer få börja jobba där, plus dom timmarna jag är barnvakt vanligtvis.

Har också fixat en utskriven studieplan i skolan, så nu kommer vi kunna lägga ut bildkopia på både mitt körkort, pass och studieplan på aupairsidan. Nu kanske det äntligen kan hända något.

Massa studentprat i klassen nu. Mycket som ska hända. Tror inte att man förstår riktigt att det verkligen är studenten. Jag har gått i skolan sen jag var 6, vilket innebär 14 år. Och nu behöver jag inte gå mer! Jag springer ut! För dom som inte pluggar vidare börjar förmodligen ett helt nytt liv efter denna sommaren, känd som den sista. Vad som händer mej får vi se, om det ska bli nån aupairresa, men nu när man har kommit så långt så måste man ju bara hoppas på det!   

Nu är det bara typ 3 dagar tills Molly kommer hit! Ska bli sjukt kul! Men det har jag nog redan nämnt innan   Nu ska jag snart sätta på TVn och titta på förberedelserna för Eurovision, med älskade Jedward, höhö. Löjligt hur mycket jag tycker om dom    




Ovido - Quiz & Flashcards