Alla inlägg den 6 april 2012

Av lollolojsan - 6 april 2012 18:29

Åkte in till söder igår vid halv sex och träffade Marina. Vi åt på Subway och gick runt på stan. Sen gick vi till bion för vi skulle titta på Titanic i 3D    

Inte för att jag inte har sett den, men jag älskar filmen jättemycket och det skulle vara coolt att se den i 3D, tyckte jag. Och det var det verkligen. Man såg allting så klart. Denna filmen har varit min absoluta favoritfilm i nästan hela mitt liv. Den kom ut på VHS när jag var 6 år. Jag kommer ihåg att jag tittade på den redan då för jag tyckte Leo var så söt. Och sen dess har jag tittat på den. Det är verkligen den finaste film jag någonsin sett. Och jag har sett ganska många filmer.

Allting är så verkligt. Och det har varit verkligt. För snart 100 år sedan. Om nårra dagar.

Det handlade så mycket om klasskillnader då. Den som var rik överlevde för då fick man en båt. En båt av de båtar som inte ens skulle räcka till hälften av passagerarna ombord. Men om man var fattig hade man inte lika mycket tur. Då hann de få båtarna ta slut innan det blev deras tur.

Att pengar kan vara så viktigt. Jag vet att det är viktigt, men det är verkligen det som kan bestämma över liv och död. Jag vet att just dessa två Jack och Rose är påhittade, men det är så mycket i filmen som var sant på riktigt. Det fanns kärlekspar överallt, dom åkte ju dit tillsammans. Och dom fick skiljas åt för att papporna inte fick sitta i samma båt som sina barn och mamman till barnen.

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, jag ska inte skriva hela handlingen av filmen eller nånting. Jag vill bara poängtera hur fantastisk jag tycker att denna filmen är. Om det är någon som har undgått att se den, så tycker jag absolut att ni ska göra det! Gå och se den på bio i 3D.

Ta tre timmar och en kvart av ditt liv och se filmen.

Om inget annat för att Leonardo DiCaprio är en sight for sore eyes     


 


Ovido - Quiz & Flashcards