Alla inlägg under oktober 2011

Av lollolojsan - 17 oktober 2011 23:24

Nu får jag snart lägga ifrån mej datorn och sova.


Har hållt på med barnmisshandel hela dagen i skolan. Låter ju bra. Men asså skrivit om det o.s.v

Haha   

Slutade vid 2 och sen gick jag hem. Jaqueline, Max och Adam kom också hem så jag kunde få mitt SL-kort. Sen åkte jag iväg för att träffa en ny familj som vill ha hjälp av mej   

Ska va deras barnvakt. Under tiden var Max banvakt till Adam där hemma, för mamma och Jaqueline skulle ut på sin egna lilla mysdag. Eller vad dom nu kallade den   


Har suttit sen ikväll och tittat på True Talent. Usch va lessen jag blev.. Det kommer inte bli detsamma utan Robert. Det kommer det inte...

Sen iallafall har jag suttit och pysslat med boken. Börjar närma mej mållinjen där. Den blir supersnygg!   


Och nu blir det sängen, så goodnight, sleep tight!

Av lollolojsan - 17 oktober 2011 00:02

Dagen blev inte alls som planerad kan man väl säja. Hade planerat att åka till stan, och att resten skulle åka till Kista, men precis när jag var på väg till söder så ringde mobilen. Var ett okänt nummer, och hon sa sej komma ifrån True talent. Blev genast glad! Trodde inte att hon skulle ringa mej! Men hon frågade mej om jag fortfarande var intresserad av att komma dit ikväll med tre vänner. Och det ville jag ju absolut!

Åkte in en snabb runda till söder ändå, tittade in på BikBok, köpte en mysig tröja och gick runt lite. Men fick snart dra hem igen eftersom vi skulle vara i Gustavsberg redan lite efter fem.

Käkade och bytte om hemma, sen åkte vi iväg! När vi väl hittade dit va det rätt lång kö in, för dom hade inte öppnat än, men när dom gjorde det gick vi in och fick hänga jackan o.s.v Sen var det en kö till som man fick stå i ett tag, men runt om fanns ett helt bord med gifflar, och annat gott! Hopptält och folk som sjöng karaoke. Träffade Linnea och Myka, och sen också Angelica.


 


Sen öppnade de dörrarna och man fick ta vilken plats man ville, som var ledig. Såg nääästan Danny, för en fet pelare var i vägen, haha...

Halv 8 började det och alla sjöng så himla bra!

Robert, Sofia och Dimitri är bara bäst!

SVENSKA FOLKETS FAVORITER!

Men efter röstningen fick vi veta att det var Robert och Emelie som skulle möta varandra i duellen. Jag är inte så förtjust i Emelies röst som jag är i Roberts. Han gör en så glad, han är en känslokille. Och han är så sjukt duktig!

Men så blev det ju juryns tur att välja vem som ska åka hem och vem som får stanna, i vanlig ful ordning.

Fattar inte varför dom gör så, och detta är min åsikt så tyck vad ni vill om det, men hur demokratiskt eller rätt är det egentligen att allt ska hänga på EN person? Den personens åsikt? Det hade lika gärna kunnat vara en annan person med raka motsatsen till åsikt och då hade det slutat tvärtom! Istället för att man låter svenska folket rösta så man får veta vad majoriteten vill!? Det är väl så himla mycket bättre, eller är det bara jag?

Jag tror inte att det hade slutat som det gjorde ikväll om majoriteten hade fått välja och rösta och säja sitt. Robert är en riktig favorit, och jag har nog aldrig sett så mycket klagomål som på True talents sida nu asså!

Så himla fel. Det är vad jag tycker.


Sen var iallafall allt slut och jag tänkte gå och se om jag kunde få prata lite med Danny. Såg att han stod framme vid scenen och tog lite kort och skrev till nårra så jag gick dit. Dom framför mej träffade honom en snabbis, och sen precis när det var min tur så var det nån som kallade på Danny och sa att han skulle va nånannanstans. Tror inte att han såg mej faktiskt. Synd... Var verkligen inte mer än en halvmeter ifrån honom.

Vara så nära nån som man verkligen vill träffa men inte kan, det är lite tråkigt. Men nästa gång får det bli en bamsekram!

Träffade Sofia en stund, hon var megalessen för Robert... Förstår henne!

Sen schasade vakterna ut oss.


 


Tack för idag!

Av lollolojsan - 15 oktober 2011 23:35

Vilket gäng man va innan, ingen va osams, ingen va ens fiende.

Alla var bara tillsammans och det va så det alltid skulle vara. Trodde man. Trodde jag :P

När jag berättar för nån om saker som hänt, minnen.. Så säjer jag alltid, 'det var några år sen! Det var längesen nu...'

Vad var det som hände?

Efter att åren har gått har man tappat bort nästan allihop. På ett eller annat sätt. Dom som var ens bästa vänner då trodde man skulle vara det för evigt. I vått och torrt, bara för att det var så man hade sagt. Men dom försvann, sen träffade jag nya. Vissa var så bra att jag behöll dom och tog åt mej av dom! En del av dom har även dom försvunnit! Vi måste inte ha blivit ovänner, vi har bara glidit ifrån varandra. Varför har jag ingen aning om.

En flickvän eller pojkvän kan ha kommit emellan och sen har en hel vänskap försvunnit. Hur många år den än ha varit och hur tajta man än har varit så är den som bortblåst, och kommer aldrig bli densamma igen.

Nu finns ju alla 60 mil ifrån mej, men till dom som verkligen visat sej under åren varit sanna vänner är det skönt att veta att dom bara är en timmes plan-resa bort :)


Niklas Svensson

Anton Stahl

Josefin Molin


Jannice


Jonte


Felicia Rönn



Av lollolojsan - 15 oktober 2011 22:41

Heeeeej!   


Ligger i sängen under min fina nya ljusslinga som hänger över min säng. Var i centrum med mamma och Adam idag och köpte den, och ett par mysiga strumpor, bland annat. Behövs när det börjar bli så kallt. För varmt är det inte längre! Både halsduken och vantarna har plockats fram nu.

Brr...   


Fick ett meil innan att om jag var först till kvarn så skulle jag fått åka till True Talent imorron, till direktsändningen. Men eftersom jag inte får nån pling i mobilen när jag får meil och inte sitter vid datorn 24/7 så kollade jag meilen lite för sent. Typiskt ibland, hade vart kul att gå imorron.

Chattade lite med Robert därifrån nyss. Adam e typ galen i honom, men det förstår jag. Han e grym! Han och Sofia. Mmmm, bäst.   


Tror jag ska ta mej en liten walk i stan imorron, var längesen jag var där. Synd att bara sitta hemma när det finns stan att gå till ibland   

Helgerna är så olika, här umgås jag mest med familjen. Hemma hade jag inte en dag ledig till att vara hemma, haha.

Men nu är 3 av 4 biljetter bokade hit till mej om mindre än en månad.

Längtaaaar!   


Och om en vecka och fyra dagar ska jag ner till Kristianstad och träffa alla underbara igen! Synd att avståndet ska va så jävla långt... Men det blir ganska ofta ändå.

Man vet inte hur det ska börja och inte hur det ska sluta, men däremellan kan det hända fina saker   

Life is what happens when you're busy making other plans.

Varför låter allting så mycket bättre på engelska?

Jag har liksom ingen aning om vad jag gör i framtiden, vet inte om jag vill bo på samma ställe hela mitt liv. Det KAN jag inte veta.

Och det känns ganska bra att inte veta.

Allting kan hända. Allt.

Jag vet inte var jag hittar mej själv om tio år. I stockholm, tillbaks i Kristianstad, i USA?

Framtidsplaner kan man ha utan att behöva veta var man kommer vara sen. 

Jag lever livet dag för dag. Tar det som det kommer.

Det känns bäst så.


Puss och kram   

Av lollolojsan - 13 oktober 2011 17:13

Tjena pojkar och flickor!


Amanda, Jaquelines kompis har precis vatt här och fixat med min blogg lite. Nya färger och även nytt högst upp. Blev rätt nöjd   


Igår så blev det bokat och bestämt att det blir Kristianstad om exakt två veckor idag. Känns ju faktiskt inte alls så långt borta! Då blir det kalas för mej hemma hos pappa, sen gå ut hoppas jag på med dom bästa   


Helgen då jag verkligen fyller år (11-13 november) kommer mina fina kompisar Fia, Anton, Ida och Felicia upp till mej och bor här över helgen! Ska ut och fira mej lite, och sen blir det tårta o.s.v hemma hos mej.

Ska bli skitkul att ha dom här!


Har bokat biljetter till mej och mamma till julgalan. Blir inge julbord för det va dyrt som katten, men showbiljetter och Danny ska det bli!


Nu ska ja hjälpa mamma o laga lite käk, så pusshej! Ha deet bra   

Av lollolojsan - 10 oktober 2011 19:42

Hejsan svejsan!


Nu bakas det kladdkaka! Efter att nyss ha käkat tacos. Mums mums. Eller ja. Max och Jaqueline bakar. För en gångs skull. Annars brukar det vara jag  




                         




 





Har vatt i skolan, dock ingen lång dag idag. Vi typ turas om med våra busskort hemma, så idag hade mamma tagit mitt (fast det är egentligen hennes, för Adam har mitt...) och det visste jag inte förrän jag skulle gå till bussen, så fick springa/ gå till skolan med dator och allt. Lite tungt, men hann nästan i tid   


  

Jag och mamma ska kolla biljetter till nästa gång ner till Kristianstad. Verkar som de blir sista helgen denna månaden eller första i november   och det kommer ju gå ganska snabbt!

Felicia har bokat biljett hit upp till mej när jag fyller år på riktigt, Anton och Ida skulle bokat idag, men hoppas verkligen att dom gör det snart. Nicce kunde inte komma   men väntar fortfarande svar från lilla Fia   hoppas hon får! 

Längtar tills jag får se alla igen!


 

Kisses and lööv. 

Av lollolojsan - 5 oktober 2011 23:08

Hejheej!


Mår lite bättre nu efter att ha vart hemma från skolan denna veckan. Så imorron ska jag gå dit igen.

Har sovit i stort sett hela dagarna, gått upp sent och somnat tidigt igen..

Men det är ju sånt som hjälper när man är sjuk.


 


Idag gick jag upp vid 12, käkade lite och städade huset lite för Kim skulle komma sen   

Sen försökte jag hitta till ungdomsmottagningen, vilket faktiskt inte va helt lätt... Inte helt hemma i Väsby än asså x)

Och internet suger på denna datan för tillfället måste jag bara säja.


 


Sen iallafall, när jag kom hem så lagade jag mat och så kom alla hem. Jaqueline, max, markus, Adam, mamma och Kim. Så käkade vi sen bakade jag kladdmuffins, M-U-M-S!!

Och så kollade alla på True talent. Lite mysigt faktiskt.


Och nu är det så här att klockan är bauta mycket, så nu måste jag gå och lägga mej. Så godnatt, sov gott och dröm sött!

Av lollolojsan - 3 oktober 2011 22:18

Mår nog inte helt bra asså...

Börjar få ont i halsen och nyser hela tiden. O har vatt helt död idag. Gick upp vid två men sen låg jag typ och sov till fem ändå...

Sen kom Max och Jaqueline hem och jag åkte och mötte mamma i Rotebro. Hämtade Adam och mina byxor på posten.

Så har inte gjort mycket intressant idag alls.


Finns det nån som kan fixa sånhär header eller va de heter? Kan inte sånt... Men vill ha!   


Ligger och lyssnar på André och får se hur jag mår innan jag går till skolan imorron.


Puss och godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards