Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Kristianstad!

Av lollolojsan - 31 oktober 2011 23:55

Hej!


Tänkte skriva lite om helgen som varit när jag va hemma i Kristianstad.


I torsdags var jag hemma och fixade matsäck och packade till alla innan vi skulle ta planet från Arlanda.

Sen åkte jag till Rotebro och hämtade Jaqueline och Adam. När vi hade tagit planet, flygbussen och tåget så stod pappa och väntade på oss i stan med bilen. Han körde oss hem.

Den dagen hände inte så mycket eftersom klockan redan var 20.00 när vi kom hem. Förrutom att jag fick min första present. Väldigt fint armband!


På fredagen så väckte Adam mej och Jaqueline vid 9 så gick upp och åt frukost. Sen vid 1 så åkte jag in till stan för skulle möta Helen. Jag skulle visa en väska jag tänkte önska mej i julklapp.

Satt och väntade på henne tills hon kom, och hann träffa Caroline inne på HM. Kul att ses igen!

När vi var inne och kollade på väskor så ringde Victor mej ifrån min gamla klass. Han och Linus va i stan så dom ville träffas en liten stund, o de ville jag såklart med!   

Så dom kom in på Åhlens. Det va riktigt kul att se dom igen, saknar faktiskt klassen lite.

Gick på stan lite med Victor sen när Helen åkte hem. Pratade om livet. Sen skulle han till gymmet så jag tog bussen till Wendes där jag skulle lämna gamla böcker. Tyvärr var det ínte någon klass kvar...

Annars hade jag gärna träffat alla. Men Anders var kvar. Min gamla samhällslärare.

Skolminnen dök upp när man kom dit. Det känns som det va så längesen man var där. Och dit har man gått varje dag 5 dagar i veckan i 2 år. Gått, cyklat, åkt buss. Träffat människor. Usch ja, det är hårt.


Pratade lite med Anders sen åkte jag hem igen. Käkade middag hemma sen så kom Nicce ganska direkt och hämtade mej!   

Vi åkte direkt till Konsum och köpte julmust, chips, dippa, cheeseballz och choklad, namnam.

Sen åkte vi hem till honom och åt tacopaj och sen tittade vi på Idol. Och sen efter det spelade vi Wii. Och efter det spelade vi nåt fotbollsspel på datorn, de va fett kul.   

Åsså blev det presentöppning även där.

Snacka och lyssna på musik och sen blev det sova.

Nästa dag skjutsade Nicce hem mej vid halv 12 när vi lämnade Rasmus på badhuset.

För vi skulle ha kalas hemma och sen skulle Nicce och Anton komma klockan 4 igen, när släktingarna me kommer.

Det va riktigt kul faktiskt! Åt mat, tårta, chips, spelade spel, lyssnade på musik och så. Sen vid 9 tjatade jag om att vi skulle dra. För jag Anton o Nicce skulle ut sen, men först skulle vi hem till Nicce och sminka oss tänkte vi. För om man klädde ut sej eller liknande skulle vi komma in gratis på olearys sen. Anton va så lagom full, så han somnade i soffan medan jag sminkade honom haha.

Sen sminkade jag Nicce, och sist mej själv. Vi blev skitsööta   

HAHA!!


Sen åkte vi in till Biljard. Träffade Madde och Max som skulle me in. Och Björn, som inte skulle me in.

Plus nårra nya. Där inne träffade vi också nårra, kul att se Kristianstad igen   

Var dock inte så många ute som man kände igen faktiskt. Sitter alla hemma nuförtiden?   

Och alla biljardbord var upptagna så det blev bara pingpong spelet med Nicce, och så bjussad på det mesta i baren.

Klockan ett när det stängde åkte vi till Olearys. Där inne träffade jag Felicia och Caroline. Och Martin, Poulsen, Macke Dehn och så vidare.


Gick mellan alla bord hela tiden eftersom alla tydligen inte kunde sitta tillsammans.

Sen stängde det också vid 3 och jag satt i baren och drack briska. Då kom Henke och sa hej och hejdå. Typ. Ja. Mmm.

Sen körde Nicce Anton hem till mej så skulle vi sova över. Men först blev de lite tårta eftersom lilla Anton var hungrig. Hahaha.


Nästa morron käkade vi frukost och sen lite senare när jag fått bort mitt svarta kladd från ansiktet sen gårdagen kom Nicce. Han lämnade min vinterjacka och så var vi nån timme tills pappa sa att vi skulle till farmor och farfar.

Sen tog han Anton me sej, och det var jättetråkigt att säja hejdå igen. Men tiden kommer gå snabbt. Saknar dock pojkarna redan. Va skulle ja gjort utan dom?   

Sen åkte vi då till farmor och farfar och va där typ 2 timmar, fikade och tittade på deras nya hundvalp. Riktigt svinsöt.

Efter de åkte vi till Max och beställde mat. Käkade hemma, packade ihop grejerna sen satte vi oss i bilen och åkte mot Malmö flygplats.


Lika jobbigt att säja hejdå varje gång. Vem det än är till. Om det är till mamma, eller nu är det pappa, kompisarna, syskonen. Var man än är så är det för långt till den andra.

Det är krossande... Det tar på en. Det är jobbigt. Det är sanningen, och den kan man inte stoppa undan och hoppas att den försvinner.

Men försöker titta på det bästa ändå.

Det är mindre än 2 veckor tills Anton, Fia, Ida och Felicia kommer hit, och efter det är det typ 2 veckor tills jag åker ner igen. Och till nyår kommer vi att va nere ungefär tio dagar. Det kommer bli fett.

Jag längtar   


Lite bilder:


 

Söta Bertil =)


Wendesgymnasiet <3

 

Påväg hem från skolan

 

Jaqueline och Elsa =)

 

Nicce och hans present! =)

 

Wiiiii!


 

Wiiii!

 

Årets första julmust! =)

 

Lojsan och Maddish!

 

Jag och Adam på kalaset =)

  

Jag och Nicce =)

  

Anton och tårtan!

  

Marcel =)

  

 

 Systerpuss =)

 

Isabell och Jaqueline


  

Presenten jag fick av Nicce. En av dom, haha =)




  

En full sovande sminkad Anton


    

  Fail bild men rolig   


   

 Bästa   


  

Såhär söta var vi när vi gick ut!


  

Kusin   



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lollolojsan - 30 maj 2020 13:28


Förra helgen blev jag både hes lite snuvig och lite halvrosslig så jag fick snällt stanna hemma från jobbet i början av veckan då vi kör hårt med två symptomfria dagar nu i coronatider. Äntligen har vi fått lite sommarvärme i Kristianstad! Så efter...

Av lollolojsan - 21 maj 2020 22:25

Denna Kristi himmelsfärds dag har bestått utav tre franskunder och sedan ut för att försöka lapa åt sig lite eftermiddags sol! Teemu var i full gång med att trimma gräsmattan och klippa buskar så jag hjälpte till samtidigt som Bessie har varit ute he...

Av lollolojsan - 20 maj 2020 20:03

Godkväll! Idag känns det mycket bättre i halsen. Lite glass var nog ett smart drag! Och gott!    Vädret är ju även det till belåtenhet. Har varit så innerligt trött på alla stormar med regniga gråa dagar, så jag håller tummarna för att dessa nu ä...

Av lollolojsan - 20 maj 2020 10:39

Hej! Jag har nu varit hemma från jobbet i två dagar pga halsont och hade då lite mer tid över än vad jag vanligtvis har. Nu i coronatider får vi ju vara lite extra försiktiga så vi inte smittar ner varandra, så jag har snällt stannat hemma. Jag börja...

Av lollolojsan - 10 februari 2015 13:14


Nu sover alla barnen.. och nästan jag också. Var sjukt trött när jag gick upp imorse för att börja tidigt. Men jobb blir det iallafall till halv fem och sen kommer syrran och hälsar på idag. Hon hade önskemål om att baka någonting så får väl se vad v...

Ovido - Quiz & Flashcards