Alla inlägg under mars 2012

Av lollolojsan - 9 mars 2012 17:12

Åh så svårt det skulle vara med ansökningen till Aupair! Har hållt på i flera månader, och nu vill jag bara bli klar. Jag har en priliminär intervju om typ 10 dagar, och nu sätter jag fart med referenserna som jag nu fått från alla håll och kanter. Jag vill att det ska bli bestämt, jag vill veta att det kommer hända   

Ett år är inte så länge egentligen. Om jag tänker tillbaka ett år från nu så känns det bara som ett par månader.


Skön fredag idag. Gick från 12.55 till 13.55 En hel timme. Inte helt ansträngande.

Tydligen ska mitt schema vara så nu. Varför man ändrar schemat nu istället för vid jullovet eller nåt fattar jag inte. Inte så långt kvar nu ju.



Och imorron gäller det i Melodifestivalen. Vem ska komma till Eurovision? Vågar man hoppas? Det slutar ju aldrig som man vill eller som man tror. Jag kommer iallafall rösta och supporta som jag vet att väldigt många fler ska göra. 

Av lollolojsan - 8 mars 2012 09:33

När ska karusellen sluta snurra? När ska gröten sluta smeta?

Allting vänds upp och ner, och dras åt alla möjliga håll. Känslorna, viljan, allt just nu.

Vad är rätt och vad är fel? Än är nog inget bestämt, även om någon säjer så. Om vi kommer fram till en bra lösning, kan det stanna upp där? Kan vi stanna och simma lugnt och släppa det som tynger våra axlar? 

Önskar att man kunde hoppa över vissa dagar för dom är totalt meningslösa. Men kanske den skiten som hände den dagen hade kommit nästa dag istället. Det verkar vara nåt som måste hända, om inte den ena dagen så den andra.

Det känns som att jag tänker och tänker men jag kommer ingenstans. Hjärnan går på helvarv, och ju mer jag tänker desto konstigare och suddigare blir det för mej. Känns som en blackout, typ allt som dyker upp i huvet är: Ööööehh!?

Kanske det bästa sättet att tänka är att inte tänka. Kanske ska man bara göra det som faller en in, första tanken.  

Av lollolojsan - 5 mars 2012 20:09

Danny Saucedo- En fantastisk röst, och en jättefin personlighet.


Jag hörde Dannys fina röst för första gången för snart 6 år sen när han var med i Idol, och föll jag pladask eller? Ända sen dess har jag hållt ett öga på om han har något på g. Och det har jag fortfarande.

Efter snart 6 år så tycker jag bara mer och mer om honom och jag tröttnar aldrig på att lyssna på hans musik. Och denna killen har alltid saker på g. Jag har haft många 'kompisar' som tyckt att jag är töntig som tycker om honom, eller som försökt få mej att lyssna på något annat, för att detta inte passade dom. Men jag har aldrig lagt ner bara för det. Folk kan tycka att man är för gammal för att lyssna på en artist. Men så gammal är jag inte. Det finns dom fans som är mycket äldre än vad jag är, och om det gör en lycklig? Då finns det ju ingen anledning att sluta.

Första gången jag träffade Danny var i maj 2007. Jag hade räknat ner dagarna på ett papper och kryssat en ruta varje dag. Jag trodde att denna dagen skulle vara den enda då jag skulle träffa honom, och jag var så himla glad! Och visst träffade jag honom, men sista gången var det inte. Jag har träffat killen många gånger nu, men varje gång jag ser honom uppträda live och sen träffar honom så är jag världens lyckligaste. Det finns ingen känsla som kan mäta sej med hur det känns. Det kan nog vara svårt för andra att förstå. Men ingenting kan få mej att tycka något annat om denna snälla, omtänksamma fina Danny Saucedo, för det står jag för. Han betyder obeskrivligt mycket för mej. 


Bilden är tagen i början av sommaren på hans turné förra sommaren.

Av lollolojsan - 4 mars 2012 18:06

Hemkommen från Kristianstad idag.

Har duschat och ätit och nu ska vi snart fira Adam lite smått med någon form av tårta. Har vatt nere i Skåne hela lovet och hälsat på många. Har haft det jättebra. 

På fredan kom jag inte hem till pappa förrän mitt i natten så gjorde inte något alls den kvällen. På lördagen vaknade jag och så ringde Anton och frågade om jag ville med på fest. Vi åkte till Systemet och fixade lite och sen åkte vi hem till mej och var där nårra timmar innan vi åkte hem till honom och åt och på kvällen åkte vi ut till Skepparslöv för att fira Tobbe! Jättekul att se alla igen, som var där. Kul kväll. Tog taxi hem vid 2tiden på natten och morronen efter var det tänkt att nårra skulle åka skidor och på nåt vänster så hakade jag på. Inte för att jag kan åka skidor men kul att prova ju, haha. Åkte dit med Anton, Björn, Tobbe, Therese, David och Amanda. Var ganska så kul, men det va fett svårt. Trillade nog i liften en 10 gånger, haha! Lärde mej lite bättre under dagen, men det som var både hysteriskt kul och jättepinsamt var när jag inte kunde svänga på skidorna alls och bara åkte rakt ner utan att kunna stanna och satte huvet rakt i den stora grushögen nere vid bilarna. Nu är jag tacksam att den där grushögen fanns där, haha!

Åkte hem och käkade sen. 

Fick ett ryck ett kväll och fick för mej att jag ville åka och se Backstreet Boys igen i maj. Så jag bokade en biljett och åkte till stan och hämtade ut den direkt. Ska bli riktigt kul! Det är dagen efter pappas bröllop, så det passa bra nu när det är nere i Malmö.

Har vart och hälsat på Jannice och Rickard och deras lilla söta i deras nya lägenhet i Bromölla. Kul att ses, träffas och prata lite mer än vad som blivit innan när jag kommit ner   


Jag träffade Felicia två dagar, gick i stan, åt semlor och var hemma hos henne.

I torsdags så åkte jag hem till Rasmus och skulle vara med på filmkväll. Vi bakade hemmagjord pizza, och sen åkte vi in till stan för att titta på när han dansade showdans. På samma ställe där jag dansade showdans för några år sen. Såna minnen man fick tillbaka. Samma rum, samma uppdelning, samma känsla. Det enda som inte var detsamma var dom nya lärarna. Och jag och mina kompisar. Sen åkte vi till Hemmakväll och köpte godis och sen satte vi på en film där hemma och kollade på. Klockan gick snabbt så det var snart dax att åka hem. Och då hade mina småsyskon också kommit hem till pappa.

Dagen efter så var det dags att åka ut till Djurröd för att fira Emma som också fyllt 20. Jättekul fest där åsså, och träffade nårra nya. Sov över där till dagen efter och sen åkte jag hem vid 11. Duschade och gjorde vid mej sen gick jag ut med Jaqueline och gick en lång runda. Man fick väldigt mycket vårkänslor för nu är det nästan 10 grader varmt där nere, jätteskönt! Vid tre kom vi tillbaka för klockan 4 skulle kalaset för Adam och Helen börja. Åt massa gott, och senare på kvällen kom Anton för då var tanken att vi skulle gå ut. Var inte på bästa partyhumöret för var ganska trött. Men men. Innan vi gick ut så åkte vi hem till han och åt en semla och fixade lite. När vi kom dit var det bara Felicia och Carro som jag kände, men sen kom det nårra fler, som var mycket längesen jag såg. Var ute till 1 då biljard stängde, och sen blev det hem till sängen och sova så vi kom upp till tåget som gick tillbaka till Stockholm idag.

Tack för en kul sportlovsvecka alla!   


 






Ovido - Quiz & Flashcards