Alla inlägg den 20 mars 2012

Av lollolojsan - 20 mars 2012 10:32

Är det bra eller dåligt att vara vän med sitt ex? Kan man vara vän med sin förra kärlek?

Det ni hade för ett tag sen är sedan länge bortblåst om ni var två om att göra slut. Kärleken ni hade vissnar och förändras till något annat. Men är det vänskap? Eller är det något annat?

Om ni fortsätter att hålla kontakten och träffas, kanske känslorna kommer tillbaka. Eller så inbillar man sig att man blir kär igen, men egentligen är det kanske bara nostalgi. Minnen från allt ni gjort, gamla bilder som dyker upp i huvudet. Låtar ni brukade lyssna på.


Ibland när jag tror mej glömt allt och lagt det bakom mej så går jag en väg som är full av minnen. Då dyker det upp saker som jag helt glömt bort. Men bara för att minnena kommer tillbaka behöver det inte betyda att känslorna kommer tillbaka, bara för att du går på samma väg igen. Är det ett sätt att plåga sej själv med att minnas alla fina saker, som man varit med om tillsammans?

Eller är det ett bra sätt att komma ihåg att det förhållandet man hade inte var förgäves. Att ni hade en fin tid och trivdes tillsammans? Kanske är det till och med en hjälp att hjälpa dej komma över det.



Ovido - Quiz & Flashcards