Alla inlägg den 11 mars 2012

Av lollolojsan - 11 mars 2012 19:36

Mycket löpsedlar som handlar om gårdagen och nästan är det allt som folk pratar om idag.

Jag hade hoppats på att Danny skulle ta hem det igår, eftersom han är min personliga favorit och han hade lagt ner riktigt mycket energi och tid på sitt grymma framträdande. Han ville visa Baku vad Sverige hade att komma med. Men det blev Loreen som tog hem högsta vinsten.

Det var faktiskt en helt okej vinnare tycker jag, det hade kunnat gå hur som helst. Torsten Flinck eller Ranelid hade kunnat vinna allt, och då hade jag inte varit lika nöjd.

Tycker fruktansvärt synd om Danny eftersom jag vet hur besviken han är. Jag hoppas att det är bättre med honom idag än igår, men i Melodifestivalen tror jag det dröjer innan vi ser honom där igen, om vi ser honom där alls igen. Det finns andra tävlingar, det finns turnéer han ska ha och signeringar.

Och han har fansen som stöttar upp honom för bara för att han inte vann igår så bevisar inte det att han är sämre på något sätt. Han är fortfarande underbara duktiga Danny med sina gula bananer.

Nu får vi supporta Loreen i Eurovision i maj.

Livet går vidare   


Har varit på Nordiska museet med lillasyrran idag. Jätteskönt att komma ut i det sköna vårvädret och inte bara sitta inne. Blir glad för alla positiva kommentarer om bloggen, verkligen  

Trevlig söndagkväll!


   

Ovido - Quiz & Flashcards